Kombinovanje materijala u poslovnom prostoruklikni sliku da otvoriš galeriju

Za preduzeće Eliksir Grupa nedavno smo radili adaptaciju celokupne poslovne zgrade u Novom Sadu.  Obzirom da je veličina ove firme poznata ljudima iz poljoprivredne branše, jasno vam je da je ovakav kancelarijski prostor morao da ispuni nekoliko kriterijuma, koji su u suštini važni za svaki dobro opremljen poslovni prostor.  

Bilo je pre svega važno:

  • Iskombinovati belu boju zidova sa nekom drugom, osvežavajućom bojom.  Ljudima koji provode puno vremena u kancelariji, boje su bitna stvar jer mogu da umore ili odmore oko.
  • Materijali tradicionalnog dezena trebali su da budu uklopljeni sa materijalima modernih motiva - cigla/kamen u kombinaciji sa staklenim vratima.
  • Svež vazduh u radnom prostoru je obavezan, tako da ima dosta instalacija koje je bilo potrebno sakriti u gipsane spuštene plafone, kao i dosta osvetljenja urađenog po istom principu.
  • Obzirom da se radilo o adaptaciji postojeće zgrade, nameštaj je takav da se šupljine u zidovima i uglovi maksimalno iskoriste.
  • Na kraju, određene prostorije morale su da budu urađene tako da budu atraktivnijeg enterijera od ostalih.  Tu nam je u pomoć priskočila dekorativna tehnika Travertino.

Kako izgleda ovaj ekskluzivni poslovni prostor u Novom Sadu, možete pogledati u galeriji, a ukoliko i sami opremate kancelarijski ili poslovni prostor drugog tipa u Novom Sadu ili okolini, kontaktirajte nas.  Imamo ideje i dekorativne tehnike za sve namene i ukuse.