Kako odabrati oblik spuštenog plafonaklikni sliku da otvoriš galeriju

Spušteni plafoni nisu novina u uređenju enterijera, a popularnost im svakako neće opadati jer će zauvek obezbeđivati dve osnovne karakteristike potrebne svakom enterijeru - čistoću linija i laku mogućnost izmene. Spušteni plafon koji vidite u galeriji slika rađen je u porodičnoj kući, još 2007. godine, a predmet uređenja bila je dnevna soba sa trpezarijom.

Kada se pitate kako urediti dnevnu sobu sa trpezarijom, da li je jedini pravi način uređenja u stvari uređenje prostora pomoću nameštaja ili svoju ulogu treba da odigra i dizaj prostora sa građevinom, tada morate uzeti u obzir mnogo faktora.

Oblik ovog spuštenog plafona rađenog gipsom je odabran iz razloga što je trpezarijski sto u prostoriji bio okrugli, a sama prostorija pravougaonog oblika. Dakle, gipsom rađeni spušteni plafon u smislu dizajna enterijera je u stvari poveznica između oblika prostorije i nameštaja koji se u njoj koristi. Naravno, dimenzije spuštenog plafona, kao i gubitak u visini prostorije prilikom ugradnje spuštenog plafona moraju korespondirati sa zapreminom prostorije i njenim dimenzijama.