Kako opremiti igraonicu gipsomklikni sliku da otvoriš galeriju

Rad sa decom je svakako najodgovorniji posao na svetu, pa smo i mi odlučili da damo svoj doprinos onima koji su se već odlučili da tu odgovornost preuzmu na sebe. Dečije igraonice u Novom Sadu su biznis koji se brzo razvija, pa se samim tim i standard u izgledu i opremljenosti prostora namenjenih za dečije igraonice raste. Na sve to, uređenje dečijih igraonica postavlja pred enterijeristu dva osnovna zahteva - dobru osvetljenost i organizaciju prostora, ali i zanimljivost samog prostora tako da on motiviše decu da u njemu ostanu i da im ne dosadi.

U galeriji možete videti igraonicu Playroom iz Novog Sada u kojoj smo uradili sve gipsarske radove, sa naglaskom na spuštenim plafonima i rasvetom u njima. Rasveta u spuštenim plafonima, odnosno svetlo koje u prostoriji dolazi odozgo, umnogome zavisi od ostalih izvora svetlosti, visine prostora, namene prostora i tome slično. Prilikom spuštanja plafona u dečijoj igraonici, efekat koji mora biti postignut je besprekorna osvetljenost i vidljivost, kako bi deca i oni koji ih nadziru imali potpunu sliku o tome šta se u prostoriji dešava.

Reklo bi se da smo u nameri uspeli, jer Playroom već ima dve lokacije u Novom Sadu. Ukoliko vam se dopada ovakvo rešenje spuštenog plafona i želite ga potražite upit od kvalitetne ekipe majstora za enterijer u Novom Sadu.