Opremanje lokala po stranim standardimaklikni sliku da otvoriš galeriju

Nedavno smo imali prilike, naravno ne po prvi put u životu, da uređujemo enterijer lokala namenjenog prodaji garderobe. Praktično - uređivali smo butik, ali je situacija bila u velikoj meri drugačija nego inače, jer standardi za uređenje su bili unapred zadati.

Ono što je takođe zanimljivo u ovom projektu jeste da je lokal bio velik, mnogo veći nego prosečan lokal namenjen prodaji garderobe.  Zatim, pred nama je bio zadatak da jedan zid lokala obradimo tako da što bolje može na sebe da primi projekciju video zapisa emitovanu projektorom.  Obzirom da je firma za koju smo opremali lokal primalac franšize, naš posao je bio veoma odgovoran jer je davalac franšize propisao ne samo dizajn lokala, već i materijale koji se koriste.  Praktično, početak obavljanja delatnosti je, između ostalih faktora, zavisio i od kvaliteta našeg završenog posla, a naš posao se u ovom slučaju sastojao od:

  • postavljanja pregradnih zidova, kaskada i skrivača svetla,
  • tri sloja gletovanja, a zatim krečenje disperzivnim bojama,
  • farbanje plafona i instalacija bojama marke Vernilac.

Uspeli smo da radove završimo u rekordnom roku, tako da su i davalac i primalac franšize bili zadovoljni, a biznis je počeo sa radom 8. marta ove godine.  Uostalom, možda ste već u ovom lokalu nešto i pazarili, iako mi još uvek na ovoj zgradi imamo posla jer uređujemo celu zgradu.  Takođe, u galeriji sa desne strane ovaj put vam donosimo slike lokala u radu, pretpostavljajući da ste se malo umorili od nas na slikama, ipak je lepše videti završen i useljen prostor, posebno kad je ovako ekskluzivan.  Ukoliko i vi imate lokal ili poslovni prostor koji treba urediti da bi bio atraktivan za mali biznis, kontaktirajte nas.