Gipsarski radovi - stilski gipsStilski gipsarski radovi su suštinski dizajnerska nadogradnja suve gradnje gipsom. Ako kažemo za suvu gradnju da predstavlja tehničko korišćenje gipsa, tada za stilsku upotrebu gipsa možemo reći da je to dekorativno korišćenje gipsa u svrhu personalizacije prostora i dizajna. Stilski gipsarski radovi obično u izvođenju slede suve radove, ali u planiranju moraju biti razrađeni istovremeno.

Prvenstveni razlog za ovo je nabavka gipsa, odnosno nabavka gipsanih elemenata koja u Novom Sadu ili Beogradu uglavnom nije problem, ali u manjim mestima mora biti dobro isplanirana unapred. Nadalje, kada se radi stilski gips, obično se radi o kombinovanju gipsanih elemenata, tzv. stilskih oblika, sa rasvetom, a to zahteva da i druga vrsta majstora bude prisutna na licu mesta. Dakle, uloga električara u stilskim gipsanim radovima je velika.

Ukoliko vas zanima kako izgledaju stilski gipsani radovi modernog dizajna, tada pogledajte kako smo radili opremanje dečije igraonice u Novom Sadu. Ukoliko vas interesuje da ovako nešto uradimo i u vašem prostoru, pozovite nas.  Ukoliko se dogodi da su naši majstori zauzeti na dug period, ne brinite.  Jedan od naših partnera kojeg rado preporučujemo je i firma NS Stil Enterijeri, te vam predlažemo da posetite i njihov sajt - www.gipsarskiradovi.rs.