Zaštita parketa i nameštaja tokom krečenjaKada malo bolje razmislite, neki molerski radovi su zaista jednostavni (recimo standardno osnovno krečenje ravnog belog zida) i skoro da će svako pomisliti da jednostavnu radnju, u kojoj nema šta da se pogreši, treba poveriti, sasvim logično, najjeftinijem majstoru. Delimično su u pravu, jednostavan posao, mala razlika. Uradiće ga i skup i jeftin majstor...ali...naravno, ima "ali".

Brzina rada, ali i brzina useljenja posle radova, kao i poslovi koji prethode i slede molerskim radovima su ono što čini razliku.  Praktično, ovi poslovi mogu da načine i štetu, posebno na krupnim i vrednim predmetima koje nije jednostavno izneti tokom radova.

Ovaj video materijal posvetili smo svima onima koji žele da vide kako mi radimo zaštitu parketa, nameštaja i elektro instalacija na lokacijama na kojima radimo, ali i svima onima koji žele sami da se pripreme za molerske radove u kući.  Motivacija je jasna, ako želite jeftinu izolaciju, gletovanje ili krečenje, uradite što više pripremnih i završnih radnji sami.  Ukoliko vam se ipak čini da je bolje i brže da mi uradimo ceo posao, kontaktirajte nas.