ARMAFLEX

spoljnja glet masa

Cena: 190 RSD / kg

Cene na sajtu su informativne i mogu se razlikovati od konačnih cena ugovorenih u vašem slučaju.
Za dobijanje stvarne, važeće cene za potrebe svoje nabavke, POŠALJITE NAM UPIT!

Osobine i namena

Armaflex je univerzalna glet masa sa fiber vlaknima na bazi silikona. Koristi se za utapanje fasadne mrežice na stiropor, gletovanje površina od betona, maltera sa sitnim pukotinama i izravnavanje svih fasadnih materijala. Odlično prijanja na sve podloge, fleksibilan je, paropropustljiv i otporan na klimatske promene. Armaflex je moguće tonirati u svim bojama ton karte Edinthon.

Način primene

Površine na koje se nanosi Armaflex moraju biti suve, očišćene od prašine i eventualnih nečistoća. Armaflex je idealan materijal za postavljanje fasadne mrežice na stiropor ili neku već postojeću fasadu predviđenu za restauraciju. Naneti na stiropor Armaflex debljine 3mm, potom utopiti mrežicu i izravnati površinu gletaricom. Nakon 12 sati moguće je naneti fasadni materijal ili farbati fasadnu farbu. Nije potrebno nanositi nikakvu podlogu jer Armaflex služi i kao podloga, a ujedno se tonira u boji završnog materijala.

Radna temperatura

+5°C do +30°C. Ne preporučuje se upotreba po kiši,magli ili jakom suncu.


Dostupno pakovanje

plastična kanta 10-25 kg


Rok upotrebe

12 meseci. Čuvati u originalnoj ambalaži i suvoj prostoriji zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti na temperaturi od +5°C do +25°C.