RESTAURA

silikonski dekorativni malter

Cena: 210 RSD / kg

Cene na sajtu su informativne i mogu se razlikovati od konačnih cena ugovorenih u vašem slučaju.
Za dobijanje stvarne, važeće cene za potrebe svoje nabavke, POŠALJITE NAM UPIT!

Osobine i namena

Restaura Vollabrieb (puna struktura) ili Rigato (zaribana struktura) je kvalitetan gotov malter na bazi silikona. Odlikuje se dobrom paropropustljivošću, elastičnošću i izuzetnom hidrofobnošću. Otporan je na uticaje atmosferilija i UV zračenja. Upotrebljava se za zaštitu i dekoraciju spoljnih mineralnih površina kao i zaštitni sloj pri izradi termoizolacionih fasada. Restaura se može tonirati u svim bojama ton karti Edinthon.

Način primene

Podloga na koju se nanosi Restaura mora biti ravna, suva i čista. Pre nanošenja završnog sloja Restaure neophodno je grundirati podlogu Refond na bazi silikona prema uputstvu proizvođača. Nanošenje maltera vršiti nakon 6 sati tj. na isušenu podlogu. Restauru pre upotrebe promešati i po potrebi razrediti vodom. Nanosi se metalnom gletaricom, a završnu obradu raditi plastičnom, ravnom gletaricom. Sveže nanete površine u normalnim uslovima zaštititi od atmosferskih uticaja najmanje 24 sata.

Radna temperatura

+10°C do +30°C Ne raditi po kiši, magli, jakom suncu i vetru.


Dostupno pakovanje

25 kg


Rok upotrebe

12 meseci u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti.