Radovi u Alekse Šantića 59 - naš i materijalklikni sliku da otvoriš galeriju

Jedan od ružnih simbola Novog Sada uskoro će nestati zauvek i veoma smo ponosni na to što ćemo učestvovati u njegovom nestajanju. Radi se o zgradi u Alekse Šantića broj 59, koja je duže od 10 godina stajala nezavršena, u sivoj fazi izgradnje, u izuzetno lepom delu Limana.

Kako to obično biva, zahvaljujući upornosti investitora, "očišćena je papirologija" za ovo gradilište i radovi se nastavljaju, a mi evo učestvujemo u završetku radova i to u molerskom i fasaderskom delu posla.  Poseban kuriozitet i ono što će ovu zgradu činiti jedinstvenom je to što će se na njoj, barem u delu naših radova, koristiti materijali iz našeg asortimana.  Radi se o vrhunskim materijalima, malterima i bojama na bazi silikona, kojima je jedino i moguće kvalitetno raditi projekte započete klasičnim materijalima poput fasadne cigle.

Obzirom na veličinu posla i kvadraturu zgrade, jasno vam je koliko će ovde radovi trajati, pa možete očekivati još vesti sa ovog gradilišta.  Takođe, osećajte se slobodnim da nam se obratite i ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana u ovoj zgradi, imaćemo i to u ponudi (telefon u dnu stranice).  Ukoliko pak želite da i vaš životni prostor uredimo ovako modernim i kvalitetnim materijalima, da vam restauriramo fasadu, obojimo je silikonskim bojama ili slično, pišite nam.