Još jedna fasaderska referenca u Novom Sadugalerija - uvećaj

Nedavno je u Novom Sadu završen Garden Centar, impozantan građevinski poduhvat od 5 lamela, građen tako da se posebna pažnja prilikom izgradnje obraćala na kvalitet života budućih stanara. Ovo pre svega važi stoga što su u ovaj kompleks ugrađivani neki od najsavremenijih materijala današnjice, a sve kako bi se u urbanom okruženju omeđenom širokim bulevarima stvorila oaza mira za porodični život.

Naš tim je bio angažovan na izvođenju kompletnih molerskih radova iznutra, kao i fasaderskih radova na 2 od 5 lamela. Radovi su završeni uspešno i u roku, vizuelno izgledaju kao na priloženim slikama, a nadamo se da će i budući stanari biti zadovoljni kvalitetom.

Bila nam je čast što smo učestvovali u jednom ovakvom građevinskom poduhvatu i zahvaljujemo se preduzeću Galens na ukazanom poverenju, te se nadamo uspešnoj saradnji i ubuduće. Takođe, zahvaljujemo im se i na dostavljenim foto materijalima kako bismo ovu vest mogli da podelimo sa vama.

MIšljenja smo da pravi majstor, moler ili fasader ili majstor nekog drugog zanata, koji ima dobre reference, neće poslove deliti na velike i male, već će se truditi da svaki projekat izvede najkvalitetnije što zna i ume. Iz tog razloga, ukoliko vam se dopada fasada na Garden Centru Novi Sad, a želeli biste istu takvu na svojoj kući, kontaktirajte nas.