Fasade sa nagradomProšle godine je u Novom Sadu, u organizaciji portala gradnja.rs održan izbor za najlepšu zgradu u Novom Sadu u poslednjih 25 godina.

Obzirom da svi znamo kojim se intenzitetom gradilo, bilo je da se probere i konkurencija je bila žestoka.  Kakve to veze ima sa nama?  Pa, recimo da smo malo doprineli jednoj od najlepših zgrada u našem gradu i to tako što smo uradili onaj vidljivi deo, tj. fasadu.  Zgrada koju vidite na slici, nalazi se u ulici Vase Stajića.  Radi se o nagrađenoj zgradi arhitekte Lazara Kuzmanova, koja je u izboru zauzela 4. mesto sa osvojena 42 poena od mogućih 50, po mišljenju stručnog žirija.

Ukoliko i sami tražite inovatnivno i moderno rešenje za fasadu na svojoj kući ili zgradi, pa još ako želite da vaša nova fasada ima i odlična svojstva u smislu toplotne izolacije, odnosno termoizolacionih karakteristika materijala od kojih se fasada izrađuje, kontaktirajte nas.  Iskusan tim fasadera koji zaista prave fasade i svoje znanje je stekao radom, a ne u knjigama, pomoći će vam da se odlučite za tehnologiju i dizajn koji vam odgovara.