Sve vesti iz našeg sveta uređenja enterijera

Prodaja stana od 130 m2 u Novom Sadu


Objavljeno: 2017-11-10

Ukoliko tražite da kupite veliki stan u Novom Sadu za sebe i svoju porodicu, ne tražite dalje.  U prilici smo da vam ponudimo, iz kompenzacije, veliki četvorosoban stan koji se nalazi u ulici Alekse Šantića, na broju 59, praktično na uglu ulice Alekse Šantića i Bulevara Cara Lazara....


Pročitaj više...


Like ILI Share - zid ili enterijer


Objavljeno: 2017-09-27

Odnedavno na našem sajtu postoji jedna mala, skoro pa minijaturna novina.  Možda smo sa njom malo i zakasnili, ali broj vas koji nam pišete i kontaktirate nas preko sajta kaže da smo svoj imidž izgradili i bez toga.  Dakle, ova sitna inovacije je samo nadgradnja.

Na svaku vest, svaki članak iz sekcije "...


Pročitaj više...


Trendovi u dekoraciji - boje i politika


Objavljeno: 2017-07-27

Ako su već prema rečima nekih iskusnih stranih dekoratera i dizajnera prostora, boje u trendu za 2017. godinu bile mračno plava, plavo zelena, sunčano žuta i mineralno siva, nismo mogli da se ne zapitamo kakav će trend u dekorisanju enterijera kuća i stanova biti u 2018. godina.

Saznanja su više nego inte...


Pročitaj više...


Radovi u Alekse Šantića 59 - naš i materijal


Objavljeno: 2017-07-19

Jedan od ružnih simbola Novog Sada uskoro će nestati zauvek i veoma smo ponosni na to što ćemo učestvovati u njegovom nestajanju. Radi se o zgradi u Alekse Šantića broj 59, koja je duže od 10 godina stajala nezavršena, u sivoj fazi izgradnje, u izuzetno lepom delu Limana.

Kako to obično biva, zahvaljujući u...


Pročitaj više...


Krečimo Kraljev Park


Objavljeno: 2017-06-23

Ušli smo na novo gradilište.  U pitanju je Kraljev Park, naselje koje se gradi u Novom Sadu u ulici Kraljevića Marka, u izvođenju verovatno najvećeg građevinskog investitora, preduzeća Galens.

Trenutno smo u prvoj od osam lamela ovog velikog naselja i izvodimo molerske radove. ...


Pročitaj više...


Ideje iz Amerike 3 - fasade Majamija


Objavljeno: 2017-05-30

Ovaj treći, poslednji deo serijala o našim zapažanjima iz Amerike, odnosi se na fasade.  Naš prvi utisak bio je da u tako velikoj zemlji mora da ima svega i dobrog i lošeg, pa tako i fasada. I nismo pogrešili, odnosno prvi utisak nas još uvek drži.

Ukoliko pažljivo pogledate galeriju sli...


Pročitaj više...


Ideje iz Amerike 2 - krečenje visokih zgrada


Objavljeno: 2017-05-22

Prilikom obilaska Floride, imali smo priliku da prođemo pored zgrade koja se zove Trump Tower i pripada, pogađate kome!?  Američkom predsedniku, naravno.

Iako nismo bili pozvani da uđemo unutra na kafu (kažu da domaćin nije bio kod kuće, valjda je bio u Sloveniji), primetili smo da je njegovo odsustvo iskorišćeno da...


Pročitaj više...


Naš prvi video - zaštita prilikom krečenja


Objavljeno: 2017-05-09

Nedavno smo, prilikom uređenja jedne porodične kuće, po prvi put snimili edukativni video, sa svrhom da pokažemo nivo pažnje koji posvećujemo zaštiti materijalnih vrednosti na lokacijama na kojima radimo.

U radnom prostoru uvek postoje stvari koje imaju veliku vrednost, a ne mogu se izneti napolje tokom ur...


Pročitaj više...