Sve vesti iz našeg sveta uređenja enterijera

Kada je vreme za krečenje? I kakvo?


Objavljeno: 2018-04-13

kada-je-vreme-za-krecenje-i-kakvo-termoenterijer-novi-sad.jpg

Od davnina je poznato da se kreči u proleće i/ili u jesen, ali koliko vas u stvari zna zbog čega?  I da li je tako baš na svim podnebljima gde živi naš narod.  Odgovor je - i da i ne.

Prvo, da li se kreči jednom ili dvaput godišnje ili ređe, u najvećoj meri odlučivalo se spram podneblja u kome se ...


Pročitaj više...


Bezbedna izolacija - bezbedan sajt


Objavljeno: 2018-01-29

termoenterijer-sajt -sa-ssl-sertifikatom.png

Isto kao što vodimo računa o vašem komforu i bezbednosti kada radimo kod vas, tako smo morali da povedemo malo računa o bezbednosti i sebe i vas koji posećujete naš internet sajt i pratite šta radimo.  U skladu sa novim smernicama koje su internet pretraživači uveli, instalirali smo na svoj sajt tzv. SSL ser...


Pročitaj više...


Srećna nova godina


Objavljeno: 2017-12-29

christmas-3027132_640.jpg

Poštovani prijatelji, pratioci našeg sajta i naše Facebook stranice, na kraju ove 2017. godine pre svega želimo da vam se zahvalimo, i to za nekoliko stvari.  Prvo, želimo da se zahvalimo za to što ste stekli naviku da pratite naš rad putem našeg sajta i putem društvenih mreža.  Trudi...


Pročitaj više...


Prodaja stana od 130 m2 u Novom Sadu


Objavljeno: 2017-11-10

prodaja-stana-novi-sad-130-m2-liman.png

Ukoliko tražite da kupite veliki stan u Novom Sadu za sebe i svoju porodicu, ne tražite dalje.  U prilici smo da vam ponudimo, iz kompenzacije, veliki četvorosoban stan koji se nalazi u ulici Alekse Šantića, na broju 59, praktično na uglu ulice Alekse Šantića i Bulevara Cara Lazara....


Pročitaj više...


Like ILI Share - zid ili enterijer


Objavljeno: 2017-09-27

lajkujte-svoj-omiljeni-enterijer.jpg

Odnedavno na našem sajtu postoji jedna mala, skoro pa minijaturna novina.  Možda smo sa njom malo i zakasnili, ali broj vas koji nam pišete i kontaktirate nas preko sajta kaže da smo svoj imidž izgradili i bez toga.  Dakle, ova sitna inovacije je samo nadgradnja.

Na svaku vest, svaki članak iz sekcije "...


Pročitaj više...


Trendovi u dekoraciji - boje i politika


Objavljeno: 2017-07-27

trendovi-boje-enterijer-novi-sad.jpg

Ako su već prema rečima nekih iskusnih stranih dekoratera i dizajnera prostora, boje u trendu za 2017. godinu bile mračno plava, plavo zelena, sunčano žuta i mineralno siva, nismo mogli da se ne zapitamo kakav će trend u dekorisanju enterijera kuća i stanova biti u 2018. godina.

Saznanja su više nego inte...


Pročitaj više...


Radovi u Alekse Šantića 59 - naš i materijal


Objavljeno: 2017-07-19

alekse-santica-59-novi-sad-0.jpg

Jedan od ružnih simbola Novog Sada uskoro će nestati zauvek i veoma smo ponosni na to što ćemo učestvovati u njegovom nestajanju. Radi se o zgradi u Alekse Šantića broj 59, koja je duže od 10 godina stajala nezavršena, u sivoj fazi izgradnje, u izuzetno lepom delu Limana.

Kako to obično biva, zahvaljujući u...


Pročitaj više...


Krečimo Kraljev Park


Objavljeno: 2017-06-23

krecenje-kraljev-park.jpg

Ušli smo na novo gradilište.  U pitanju je Kraljev Park, naselje koje se gradi u Novom Sadu u ulici Kraljevića Marka, u izvođenju verovatno najvećeg građevinskog investitora, preduzeća Galens.

Trenutno smo u prvoj od osam lamela ovog velikog naselja i izvodimo molerske radove. ...


Pročitaj više...